Gemlik Emlak


Son 2 yıldır gayrimenkul sektöründe görülen fiyat artışı son aylarda yerini durgunluğa bırakırken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) fiyatların nisan ayından itibaren düşme eğilimine geçeceği müjdesini verdi.

TOKİ GEMLİK
TOKİ


TOKİ, bu yıl dar gelirliye yönelik konut projelerine ağırlık verecek. Alınan biliye göre, konut faiz oranlarının şu anki rakamlarında çok ciddi değişiklikler beklenmezken piyasada bugüne kadar hedeflenen üst ve orta gelir grubuna yönelik proje sayısında bir doygunluk noktasına gelindi. Dolayısıyla bundan sonra geliştirilecek yeni projeler asıl ihtiyaç sahibi olan dar gelir grubu için hazırlanacak. Özel sektörün özellikle ağırlık verdiği projelerde ortalama 180 bin YTL başlayan fiyatlara ev alabilecek kişi sayısı belli ve şu ana kadar yapılan projelerle bu kesim alacağını aldı. Özel sektör için bundan sonra asıl hedef grup dar gelirli olacak. Böylece son 2 yıldır sürekli artış yaşanan gayrimenkul fiyatlarında düşüş nisan gibi başlayabilir. Otomotiv sektörüde Yeni konut alanların yapılmasından umutlu. Araç üreticileri konut alanlarının şehirdışında yapıldığından insanların araç sahibi olmak isteyeceklerini düşünüyor


Gemlik emlak, İstanbul BostancI, Erenköy'de şubeleri, Alanya, Didim ve Marmaris' te temsilcilikleri bulunan ve hIzla büyümeye devam eden inşaat, emlak ve yatIrIm danIşmanlIk şirketi olarak hizmet vermektedir. Portföyünde iki bin den fazla mülk bulunan şirketimiz, satIş çalIşmalarInI, yirmibeş kişilik uzman kadrosu ile saðlamaya çalIşmaktadIr. ÇalIşmalarInda dinamik, hIrslI ve güvenilir olmaya on yIldIr hiç yIlmadan, azami dikkati göstermiş ve bundan sonrada bu özelliklerini korumaya kararlIdIr.
Netofis emlak sadece konut pazarlayan bir şirket olarak kalmak istememiş, otel, arsa, iş merkezi, plaza ve villa piyasasIna da yönelerek, her ofisinde ayrI ayrI departmanlar kurup hak ettiði seviyeye ve portföye ulaşmIştIr.
Netofis emlak en iyi pazarlamanIn reklam yoluyla saðlanabileceðinin bilincinde olup, gelirinin çok büyük bir kIsmInI reklam giderlerine harcamaktadIr. Reklam verirken hedef kitleye ulaşabilme tecrübesine sahiptir. ÇalIşmalarInda, günlük gazeteler, aylIk sektörel dergiler, cephe afişleri, ayrIca fotoðraflI ve sanal gezi sistemli, kendi internet sitesini kullanarak en iyi sonucu almaktadIr. ÇalIşmalarInI hazIr alIcI müşterileri ile destekleyerek, satIş kabiliyetini arttIrmaktadIr.
Mimari prensiplere ve çevreye duyarlı, kaliteye önem veren anlayışıyla müşterilerinin hizmetindedir.Netofis emlak,     fonksiyonelliği, estetiği ve prestiji harmanlayan, iç tasarım anlayışını konutlarına yansıtmayı ve müşteri memnuniyetini daima hedef     almıştır. Bu hedef doğrultusunda Anadolu yakası'nda İnönü Caddesi Konutları, Atatürk Caddesi Konutları ve Tüccarbaşı     Konutları'nda inşaat ve satışlarına devam etmektedir.
         Başarılarını sürekli kılmak ve uzun vadeye taşımak öncelikli hedefi olan Netofis emlak zaman içerisinde bu yolda gerekli olan     değişime hızla ayak uydurmuş ve başarılarını daim kılmıştır. Koşullar ne olursa olsun, kaliteli ürün ve hizmet politikasından, dürüst     kimliğinden ve ilkelerinden taviz vermeyecek, müşteri memnuniyetini her zaman esas alacaktır. Bu gün inşaat sektöründe haklı bir     güvene sahip Gemlik emlak, gerek mimari tasarım da, gerekse üretiminde uluslararası standartları yakalamış, diğer yandan da Türk     insanının yaşam örf ve adetlerine yönelik çalışmayı başarmış, insanların yaşamdan zevk alacakları alanları yapmayı tercih etmiştir.     Netofis emlak'ın amacı bugün olduğu gibi gelecekte de örnek yaşama alanları oluşturmak ve bu konuda ülkemizde lider olmaktır.
            Bize gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla...

Satılık_Konut    
Resim Ön Izleme


Portföy Kodu 3004
İstanbul / Bahçelievler
B.evler Merkez Talatpaşada Süper Lüx Yapılmış Sıfır Bina
300.000 TL


Resim Ön Izleme


Satılık_Konut
Portföy Kodu 2160
İstanbul / Bahçelievler
Radar
325.000 TL
Satılık_Konut    
Resim Ön Izleme


Portföy Kodu 2961
İstanbul / Bahçelievler
B.Evler Radar Mevkiinde Depreme Dayanıklı, Fransız Balkonlu, Sıfır Daire
139.000 TL


Resim Ön Izleme


Satılık_Konut
Portföy Kodu 2781
İstanbul / Bahçelievler
Basın Sitesinde, Yeni Binada, Güney Cephe, Masrafsız
195.000 TL
Satılık_Konut    
Resim Ön Izleme


Portföy Kodu 2130
İstanbul / Bahçelievler
Siyavuşpaşa
220.000 TL


Resim Ön Izleme


Satılık_Konut
Portföy Kodu 2367
İstanbul / Bahçelievler
Yayla
270.000 TL
Satılık_Konut    
Resim Ön Izleme


Portföy Kodu 2625
İstanbul / Bahçelievler
Yaylada Depreme Dayanıklı 190 m2 Ultra Lüx Dublex
420.000 TL


Resim Ön Izleme


Satılık_Konut
Portföy Kodu 2436
İstanbul / Bahçelievler
Yaylada 168m2 Kapalı Otoparklı, Sıfır Daire

365.000

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top