Firmamız 1979 yılında demir doğrama işleri yapmak üzere küçük bir atölyede faaliyet göstermeye başlamıstır.Muhtelif demir doğrama işleri ile 11 yıl hizmet verdikten sonra gelişen piyasa şartlarına uyum sağlayarak 1990 yilinda ÖZ-ŞAH ÇELİK KAPI olarak yenilenen vizyonumuzla ve gelişen teknolojiyi takip ederek çelik kapi imalatina devam etmekteyiz.

Firmamız gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ederek 1998 yilinda 1500 m2 alanıyla limited sirket olmuştur. İsletmemiz kendi bünyesinde çelik kapi imalatı yaparak 100 ayri model üretmektedir. Aynı zamanda gelen talepler dogrultusunda işlenmis çelik kapı malzemeleri üreterek diğer firmalara destek sağlamaktadır. Firmamız kaliteli üretim yaparak müsteri memnuniyetini ön planda tutmakta ve sürekli gelişen teknolojiyi takip etmektedir. Mevcut üretimler dışında müşteri taleplerini de titizlikle inceleyerek ihtiyaca göre en uygun çözümü sunmak ilkelerimizden biridir. Amacımız emin adımlarla geleceğe güvenle bakmak ve sağlam temeller üzerinde hergün ileriye gitmek ve iyi bir istihdam sağlamaktır.
Şirketimizin temel prensibi güven, kalite, estetik ve devamlılık olup, oluşturduğu kurumsal yapı anlamında sektöründe öncü bir kuruluştur.

Neden Öz-şah Çelik Kapı?

Kaliteli bir çelik kapının size sunacağı güveni yaşamak istiyorsanız; alacağınız çelik kapının güvenliği, bağımsız kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmış olmalıdır. Özellikle "Güvenlik Sertifikalı" çelik kapı markalarını tercih etmenizde fayda var. Sertifika sunamayan markalarda ise en azından TSE belgesini aramanız güvenliğiniz için önemlidir.
Firmamız bu bağlamda çelik kapı üretimindeki yenilikçi yaklaşımları ile sektöre öncülük eder ve şirket genelinde proaktif biri iyileştirme yaklaşımı uygular.

Bizi tercih etmelisiniz. Çünkü;
  • Öz-şah Çelik Kapı kasası, sizin seçmiş olduğunuz bol seçenekli birinci sınıf kaplama ile kaplanır.
  • Öz-şah Çelik Kapı, için kullandığımız MDF kalınlığı, ihtiyaç ve talebe göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca sac oluklarında köpük, kum vs kapı izolasyonuna destek olarak kullanılmaktadır.
  • Öz-şah Çelik Kapı dürbün derecesi 180-270 derece arasında değişir.
  • Çelik kapı üzerinde, istenirse hizmetçi kilidi bulunur, isteğe tabidir. Merkezi kilitten ayrı çalışır ve genellikle dilli ya da tek millidir.
  • Öz-şah Çelik Kapı, kilit milleri ve mil kutuları, siz kapı kilidinizi kilitleyerek devreye sokmadığınız sürece, kaç mil varsa hepsi bu minik kutucuklar içinde uyur. Kilit mel sayısı, kullanılan çelik kapı kilidine göre değişiklik gösterir.
Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda her türlü ön yargıdan uzak mesleki ahlak ve disiplinine bağlı olarak, çağdaş yönetim tekniklerini ve teknolojiyi had safha da kullanarak ulusal ve uluslar arası alanlarda karlı ve verimli şirketler yaratmak.
Şirketimizin temel prensibi güven, kalite, estetik ve devamlılık olup, oluşturduğu kurumsal yapı anlamında sektöründe öncü bir kuruluştur.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top